BB-Nino Nikon seksipaljastuksesta: ”Oot sä aika äijä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisen illan tapahtumien ja paljastusten jälkipyykkiä on pesty vielä tänäänkin BB-talossa, sillä illan ohjelmaan kuului pullonpyöritys. Sen aikana asukkaat paljastivat uusia asioita seksielämästään ja seksikokemuksistaan.

Kisassa esitettyjen kysymysten aiheina olivat neitsyyden menettämisen lisäksi muiden muassa erikoisimmat paikat harrastaa seksiä. BB-Elisabet kertoi erikoisimman paikkansa olleen leikkipuisto, kun Noora puolestaan kertoi harrastaneensa seksiä autopesulassa. Ninon onneksi myös hänen idolinsa Niko sai lopulta vastata tähän Ninon mieltä askarruttaneeseen kysymykseen.

– Varmaan semmoinen hiekkafudiskentän avovaihtopenkki. Yöllä, BB-Niko vastasi.

– Ootsä aika äijä, Nino huokasi.

Samassa pullonpyörityksessä Nooralta kysyttiin, miksi hän oli hakenut mukaan Big Brother -taloon. Nuori nainen yllätti kanssa-asukkaansa kieltäytyessään vastaamasta. Hän ei nimittäin halunnut kertoa syytä siihen miksi oli yrittänyt taloon.