Uutisankasta tuli totta – Eva Longorian aviomies jätti erohakemuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten Hollywoodissa järkytyttiin, kun näyttelijä Eva Longorian aviomiehen Tony Parkerin kerrottiin jättäneen avioerohakemuksensa tuomioistuimeen. Vielä tuolloin Longorian tiedottaja kiisti eron, mutta seuraavana päivänä Longoria jätti oman erohakemuksensa.

Sittemmin selvisi, että pariskunta oli elänyt kulissien takana erossa jo jonkin aikaa ja sopinut keskenään avioerosta. Syynä oli viihdelehtien mukaan Parkerin suhde ystävänsä vaimoon. Samalla kävi ilmi, että ensimmäinen uutinen Parkerin jättämästä avioerohakemuksesta olikin uutisankka, sillä hän ei ollut vielä ehtinyt jättää hakemusta kun asiasta uutisoitiin jo lehdissä.

Nyt asia on kuitenkin korjaantunut, sillä Longorian jälkeen myös Parker jätti erohakemuksensa eilen perjantaina texasilaisen tuomioistuimeen. Näin eräänlainen uutisankka muuttui siis todeksi. Molemmat erohakemukset jätettiin eri osavaltioihin, joten jatkossa voi syntyä oikeudellinen kiista siitä kummassa osavaltiossa avioero käsitellään. Pariskunta oli yhdessä seitsemän vuoden ajan, joista kolme vuotta naimisissa.