Rihannan paita paljasti rintaliivit aamutelevisiossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Rihannan uuden albumin kansitaide yllättää rohkeudellaan, sillä popkaunotar nähdään kuvissa vähissä vaatteissa. Kannessa nähdään lähikuva popparin kasvoista, mutta sisäsivuilla Rihanna keikistelee lähes alastomana.

Popkaunotar ihastutti taannoin myös Italian X Factor -ohjelmassa, jossa hän esiintyi yllättäen bikineissä. Nyt hän on esiintynyt suositussa amerikkalaisessa aamutelevisiossa, jossa hänen vaatevalikoimansa ei välttämättä osunut aivan kohdalleen. Asu ei nimittäin onnistunut peittämään hänen rintaliivejään.

Rihanna laajentaa pahaillaan uraansa uuteen suuntaan. Battleship-elokuvassa Rihanna tekee debyyttiroolinsa näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.

Rihanna Loud

Rihanna Loud

Rihanna Loud