BB-Elisabet itki katkeria kyyneleitä: ”Mä haluan kotiin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on jälleen vuodatettu kyyneleitä oikein urakalla, kun BB-Petri avautui viimeinkin tunteistaan. Kerroimme aiemmin tänään kuinka hän murtui itkuun ja kertoi pitäneensä ikävän tunteitaan sisällään jo 13 viikon ajan ja kaipaavansa entistä tyttöystäväänsä.

Petrin paljastus sai aikaan varsinaisen ketjureaktion, sillä Petrin vuodatukseen puuttunut BB-Marika hiljennettiin tiukoin sanakääntein ja neitokainen otti saamansa aiheellisen kritiikin varsin raskaasti. Myös Petrin kanssa petipuuhia harrastanut BB-Elisabet otti tunteenpurkauksen raskaasti. Hän purskahti nimittäin itkuun talon pihamaalla ja ilmoitti haluavansa pyytää anteeksi Petrin tyttöystävältä.

– Mä haluisin vaan pyytää siltä anteeks. Mazan tyttöystävältä, Elisabet kertoi kyyneleidensä lomasta Marikalle.

– Mulla on välillä ihan samoja fiiliksiä, Marika jatkoi.

– Mä tiedän. Mä haluun kotiin. En mä haluu pilata kenenkään elämää. Mä en haluu vastuulleni mitään, Elisabet niiskutti ohjelman verkkosivujen mukaan.

Marika muistutti Elisabetiä siitä, että Petri oli saapunut taloon sinkkuna ja että Elisabetillä ei siksi olisi mitään vastuuta Petrin tekemisistä. Samalla Marika totesi, että tuotantokautta on joka tapauksessa enää vain hyvin vähän jäljellä, ja siksi kaikki pääsisivät pian joka tapauksessa kotiin.