BB-Elisabet ulos Big Brotherista: ”Nähdään viikon päästä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa nähtiin tänään tuotantokauden viimeinen varsinainen häätölähetys, kun asukkaita häädettiin viimeistä kertaa kotimatkalle ennen tuotantokauden finaaliviikkoa.

Asukkaiden tunnelmat häätölähetyksen alla olivat jännittyneet. Erityisesti BB-Noora pohti jo ennen tuloksen selviämistä tilannettaan studiossa ja siviilissä mahdollisen häädön jälkeen. Hän ei ollut kuitenkaan ainakaan ensimmäinen talosta tänään kotimatkalle passitettu asukas. Tänään ensimmäisenä asukkaana häädettiin nimittäin kotimatkalle BB-Elisabet.

Elisabet ei ottanut putoamistaan kovin raskaasti, vaan iloitsi siitä että pääsee tapaamaan ystäviään. Asukkaat jäivät ihmettelemään miten juuri Elisabet lähti talosta tässä vaiheessa. Eetu totesi, että asukkaat eivät voi tietää miten ulkomaailmassa asukkaisiin suhtaudutaan, eli asukkaiden keskuudessa suosittu asukas ei välttämättä ole suosittu ulkomaailmassa. Tästä ovat hyvinä esimerkkeinä BB-Satu ja BB-Marika.

Big Brotherin kuluvan tuotantokauden finaali nähdään ensi sunnuntaina.