BB-finaaliviikko alkoi: ”The Final Countdown!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään ratkaistu kuluvan tuotantokauden viimeisen viikon asukkaat, kun talossa nähtiin viimeisen varsinaisen häätöäänestyksen tulokset. Hieman yllättäen talosta putosi tänään vain yksi asukas, vaikka asukkaat olivat täysin vakuuttuneita ainakin kahden asukkaan lähdöstä.

Kuluvan tuotantokauden viimeisen viikon aloittavat riehakkaasti Niko, Noora, Eetu, Nino, Petri ja Marika. Suoran lähetyksen päättymisen jälkeen talon äänentoistosta alkoi soimaan Europe-yhtyeen klassikkohitti The Final Countdown.

– Jebou! Bileeeeeet! BB-Niko ja BB-Nino huusivat.

– En olisi ikinä uskonut, että olisin ollut finaalissa, BB-Petri hihkui.

– Ei sitä nyt vielä tiedä että onko mukana finaalissa, Niko toppuutteli asukkaita.

Samalla asukkaat saivat aloittaa iloiset juhlat talon pihamaalla. Siellä heitä oli odottamassa kuohuviiniä ja muuta juomaa, ja lisäksi myös sauna oli lämmin. Ensi torstaina kuudesta nykyisestä asukkaasta putoaa kaksi. Neljästä jäljelle jäävästä finalistista voittaja selviää ensi sunnuntaina nähtävässä suorassa lähetyksessä.