Poptähden tytär hikoilee itsensä timmiksi kuntosalilla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä.

Kaunotar valmistautuu Popsugar-julkaisun mukaan tuleviin häihinsä kuntosaliharjoituksilla. Häiden spekuloidaan olevan lähiaikoina, sillä jo ennestään hoikka Nicole Richie muokkaa vartaloaan kaiken lisäksi vielä ruokavalion turvin. Richien sulhanen ei ole tällä hetkellä tarkastelemassa Nicolen treenaustuloksia, sillä Good Charlotte -bändin Joel Madden on vastikään palannut Australiasta takaisin kotimaahan ja bändi pysähtyy vielä New Yorkin VH1’s Save the Music -tapahtumaan.

Supertähti Lionel Richien tytär ei ole ollut kovinkaan paljon julkisuudessa viime aikoina, mutta keväällä hän poseerasi Marie Claire -lehden brittiversiossa. Viime viikonloppuna hänet kuvattiin pitämässä hauskaa vieraan miehen kanssa uimarannalla. Taannoin Nicole Richie nousi otsikoihin jouduttuaan häntä seuranneen paparazzin takia kolariin ja sairaalaan.