BB-asukkaat värjöttelevät edelleen ulkona pakkasessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaiden finaaliviikko lähti käyntiin hieman toisenlaisissa tunnelmissa kuin asukkaat olivat ehkä etukäteen ajatelleet. Heidät passitettiin nimittäin tänään talon pihamaalle talvitamineisiin puettuna. Siitä saakka asukkaat ovat olleet ulkona pakkasessa.

Asukkaat luulevat, että heidän tulisi olla ulkona koko viikko, mutta erilaisten tehtävien myötä he ovat saaneet vähennettyä ulkona oloaan vuorokaudella per onnistunut tehtävä. Eetun laskujen mukaan he joutuvat olemaan korkeintaan kaksi yötä ulkona.

– Kyllä me täällä yö ollaan, se on ihan varma, Eetu totesi varmana.

Kyseessä on kuitenkin valeviikkotehtävä, eli asukkaat pääsevät jossain vaiheessa sisään. Siihen saakka he palelevat ulkona. Big Brother -talo sijaitsee Espoossa, jossa on tänään ollut Forecan mukaan kylmimmillään 5 astetta pakkasta. Kovin arktisissa tunnelmissa asukkaat eivät siten joudu olemaan, mutta pitkän päälle pienikin pakkanen vaikuttaa tunnelmiin negatiivisesti.