Maailman seksikkäin pariskunta avioeron partaalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähtiin taannoin pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Keväällä hän teki myös malliuraa poseeraamalla Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa.

Johansson on valittu myös GQ-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja kaunottaren aviomies 33-vuotias Ryan Reynolds on puolestaan valittu People-lehden äänestyksessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. New York Daily News -julkaisu raportoi pariskunnan olevan kuitenkin nyt eroamassa.

Lähteet kertoivat julkaisulle pariskunnan erosuunnitelmien johtuvan näiden aikatauluongelmista, sillä heillä ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa. Johanssonin edustaja on kuitenkin tyrmännyt jo inhottavat huhut. Pariskunta on myös nähty yhdessä kuntosalilla, mikä edustajan mukaan viittaisi suhteen olevan vielä kunnossa. Lähiviikot näyttävät onko juoruissa perää.