Paris Hilton kärsii tuomiotaan likaisella tavalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi muutama päivä sitten lomailemaan yhdessä poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa, mutta tällä kertaa hänen matkakohteensa oli salainen. Paparazzit ehtivät jo huolestua kun superjulkkis näytti hetken aikaa päässeen heiltä karkuun, mutta Hilton löytyi pian Molokain saarelta Havaijilta.

Kaunotar on nyt kuitenkin bongattu jo hiukan epämiellyttävässä työtilanteessa Hollywood Boulevardilla. Socialite Life -julkaisu kertoo nimittäin Hiltonin suorittavan alueella yhdyskuntapalveluaan peittämällä ja pesemällä graffitteja pois katukuvasta. Vapaaehtoistyöntekijät raportoivat neidon olevan hyvin realistisella asenteella mukana hommassa.

Hilton sai kyseisen rangaistuksen huumausainerikoksiensa takia. 200 yhdyskuntapalvelutuntia on pitkä aika, joten Hilton tullaan näkemään  nöyryyttävissä tehtävissä vielä kauan. Tuntien lisäksi hänet määrättiin maksamaan 2.000 dollarin sakot ja se tuskin romahdutti kaunottaren taloutta, sillä hän osti muiden muassa 250.000 dollarin arvoisen pinkin Bentleyn pari vuotta sitten.