Povipommi Jordan etsii rintavia kaunottaria realitysarjaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkistyrkky povipommi Jordan, eli Katie Price, ja hänen entinen popparimiehensä Peter Andre erosivat viime vuonna. Medioiden aktiivisesti seuraama unelma-avioliitto muuttui hetkessä likaiseksi eroriidaksi, jossa Andren osakkeet nousivat ja Pricen suosio romahti hetkessä pohjamutiin.

Nainen avioitui taannoin vapaaottelija Alex Reidin kanssa ja hän on myös vastikään lanseerannut uuden tuoksunsa Precious Love. Metro-julkaisu raportoi nyt tähden suunnittelevan uutta realityohjelmaa, jonka tarkoituksena on löytää seuraava glamour-malli.

– Olen innoissani siitä, että saatan pian käynnistää mallietsinnän koe-esiintymisten kera. Kaikenkokoiset ja muotoiset malliehdokkaat ovat tervetulleita mukaan kisaan, mutta yksilöllisyys on tärkeä asia Jordan Idol -kisassa, Price kuvaili Twitterissään.

Naisen suunnittelema Britain’s Next Top Model – tyylinen sarja glamour-malleille on lähipiirin mukaan tämän seuraava päämäärä elämässään. Pricen kerrotaan myös tajunneen olevansa pian liian vanha glamour-maailmaan, joten hän etsii itselleen manttelinperijää nuoremmasta sukupolvesta.