Victoria Beckham tukee Eva Longoriaa: Tyttöjen ilta ja seksikkäitä asuja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdelehdissä on kohuttiin koko viime viikon ajan tapauksesta, jossa sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Ulospäin ero näyttää varsin riitaiselta, vaikka molemmat ovat yrittäneet vannoa eroavansa ystävinä.

Lähde kertoi nyt Daily Star -julkaisulle muotimaailman ikoni Victoria Beckhamin kannustavan rakasta ystäväänsä Longoriaa tämän taistelussa pahaa oloaan vastaan. Beckham on ilmoittanut järjestävänsä tyttöjen illan, jonka hän toivoo auttavan ystäväänsä hädässä. Iltaan sisältyisi luksushoitoja ja Beckham on lahjoittanut Longorialle myös upeita ja seksikkäitä asuja.

Beckham on kutsunut ystävänsä viettämään myös kiitospäivää Los Angelesin kotiinsa Victorian puolison David Beckhamin ja perheen lasten seuraan. Irroittautuminen avioeron aiheuttamasta stressistä tekeekin varmasti hyvää Evalle, sillä brittilehti The Sun on tuonut esiin tietoja, joiden perusteella ei ole ihme, että Longoria sai miehestään tarpeekseen.

Parkerin kerrottiin jo taannoin olleen vaimonsa selän takana suhteessa ystävänsä vaimon kanssa, mutta tuoreimpien tietojen mukaan iskuyritysten kohteena on ollut myös englantilainen teinityttö. 19-vuotias malli Sophia Egeler on nimittäin saanut Parkerilta suuren määrän tekstiviestejä, jotka hän on nyt tuonut julkisuuteen.