BB-miehet alasti kimppakylvyssä: ”Älä kato mun mu*aa!” Katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan jo kuluvan tuotantokauden viimeistä viikkoa. Eilisen päivän asukkaat joutuivat viettämään ulkona pakkasessa, kun heille annettiin valeviikkotehtävä. Illalla asukkaat pääsivät kuitenkin jo palaamaan sisätiloihin.

Kylmettyneitä ruumiinosiaan lämmittääkseen BB-Niko päätti tehdä itselleen lämpimän kylvyn. Tulikuumassa vedessä hetken aikaa lämmiteltyään Niko sai kuitenkin seuraa, kun BB-Nino halusi mukaan. Hetken totuttelun jälkeen Nino uskalsikin pulahtaa kuumaan veteen Nikon seuraksi.

Nikon saatua tarpeekseen kylpemisestä hänen tilalleen asteli kylpyyn myös BB-Petri, joka hieman arasteli homoseksuaalin Ninon kanssa kylpemistä.

– Älä kato mun munaa, Petri käskytti Ninoa.

Lisäksi Petri komensi Ninon siirtymään kauemmaksi itsestään ja lopulta pyysi häntä menemään jo suihkuun. Petri ei siis ollut aivan kotonaan Ninon kanssa yhteiskylvyssä, mutta lopulta Nino nousi kylvystä ja Petri sai jäädä nauttimaan ammeesta yksin.