Beyoncen seksikäs vartalo varasti show’n – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles aktivoitui keväällä julkaisurintamalla, kun hänen Why Don’t You Love Me -singlensä sai näyttävän musiikkivideon. Siinä supertähti nähtiin rohkeampana kuin koskaan aiemmin, kun hän keikisteli alusvaatteisillaan ja kylvyssä.

Viime viikolla brittiviranomaiset totesivat kaunottaren Heat-hajuveden televisiomainoksen lapsille sopimattomaksi. Siksi mainosta saa esittää televisiossa vasta illalla puoli kahdeksan jälkeen. Mainos ei ole hajuvesiyhtiön edustajien mukaan yhtään pahempi kuin esimerkiksi päivittäin televisiossa pyörivät musiikkivideot.

Nyt Beyoncella on ollut jotain uuttakin markkinoitavaa, sillä hänen uusi DVD-julkaisunsa I Am … World Tour julkaistiin toissapäivänä. Livetaltiointien julkaisun kunniaksi New Yorkissa järjestettiin esikatselutilaisuus, jossa myös julkaisun päätähti oli luonnollisesti mukana. Beyonce varastikin shown olemuksensa lisäksi myös kurvikkaalla mekollaan.

Beyonce