Poikabändin tähti: ”Meitä voisi nimittää alkoholisteiksi”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Supersuosittu irlantilainen poikabändi Westlife on pysynyt varsin hyvin poissa kohu-uutisista ja ongelmista. Ainoana kohuna voisi todeta Brian McFaddenin poistumisen bändistä kuusi vuotta sitten. Suosio ei kuitenkaan lopahtanut, vaan jäljelle jäänyt ryhmä jatkoi musiikintekoaan, onnistuen tekemään vielä uusiakin hittejä.

Yhtyeen rauhallinen julkisivu ei kiinnostane paljoa paparazzeja, ja yhtyeen Kian Egan naureskeli Daily Mail -julkaisulle tilanteen sopivan heille mainiosti. Mies kertoo muiden muassa viettäneensä kollegansa Mark Feehilyn kanssa monen päivän juomaputkia.

– Viinankäyttö on joskus sellaista, että meitä voisi nimittää alkoholisteiksi. On olemassa kuitenkin eräs sääntö, josta ei poiketa. Viina on viinaa ja irlantilaiset osaavat kyllä juoda sitä, mutta huumeita emme käytä, emmekä edes kokeile. Jos olemme juhlissa, joissa niihin sekaannutaan, niin me lähdemme välittömästi. Meistä kukaan ei halua olla mukana sellaisessa, Egan kertoi Daily Mail –julkaisulle.

Westlife on irlantilainen, vuonna 1998 perustettu nelihenkinen pop-yhtye. Vuosina 1998-2005 Westlife levytti kolmetoista listaykköstä Isossa-Britanniassa, mikä on neljänneksi eniten Ison-Britannian musiikkihistoriassa Elvis Presleyn, The Beatlesin ja Cliff Richardin jälkeen. Yhtye on myös ainut, jonka kaikki seitsemän ensimmäistä singleä ovat menneet suoraan listaykkösiksi maassa. Westlife on myynyt maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa albumia ja heillä on seitsemän moninkertaista platinaa ansainnutta albumia.