Jake Gyllenhaalin vaarallinen synttärilahja: ”Minun on pakko tehdä se”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Jake Gyllenhaal on ollut viime aikoina taas tiiviisti otsikoissa, kun hänen tuorein elokuvansa Love And Other Drugs saapuu pian elokuvateattereihin. Elokuvassa hänet nähdään nimittäin kiihkeissä seksikohtauksissa yhdessä Anne Hathawayn kanssa.

Gyllenhaal täyttää 10. joulukuuta 30 vuotta ja miehellä on suuria suunnitelmia juhlapäivän varalle. Näyttelijä kertoi New York Daily News -julkaisulle suuntaavansa tuolloin Napapiirin tuntumaan, sillä hän haluaa kokea jotain uskomatonta ja totaalisen pelottavaa elämässään. Mies on ilmoittanut lähipiirilleen menevänsä sukeltelemaan mursujen sekaan.

– Aion tehdä tuon kaiken siksi, koska se järkyttää ja kauhistuttaa minua hirvittävästi. Miekkavalaat, mursut, jäinen vesi ja pakkanen eivät ole mitään ihania asioita, mutta minun on pakko tehdä se. Puhuin äskettäin siskoni Maggien kanssa menneistä vuosista, enkä löytänyt elämästäni oikein mitään tapahtumaa, jota voisin muistella eräänlaisena virstanpylväänä. Tämä tulee olemaan minulle sellainen kokemus ja koettelemus, että muistan sen ikuisesti, Gyllenhaal uhosi New York Daily News -julkaisulle.