Amy Winehouse löysi uuden bestiksen – apinasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittipoppari Amy Winehouse on viime kuukausina ratkennut jälleen juomaan ainakin brittilehtien julkaisemien kuvien mukaan. Hän sammui viime kesänä lontoolaisen pubin pöydälle, jossa poppari nukkui aamuun saakka.

 

Winehouse lomailee tällä hetkellä Barbados-saarella ja hän on löytänyt sieltä myös uuden ystävän. Kyseessä on apina, joka seuraa tähteä kaikkialle ja johon laulaja on rakastunut totaalisesti. Lähde kertoi The Sun -lehdelle Amyn toiveista kyseisen kädellisen suhteen.

 

– Amy ruokkii ja hoitaa apinaa ja se seuraa häntä koko ajan. Amy hokee rakastavansa sitä suuresti ja hän haluaisi tuoda sen kotiinsa tänne. Hän ei voi valitettavasti kuitenkaan tehdä niin, sillä hän aloittaa pian kiertueensa.

 

Winehouse esiintyy muiden muassa joulukuussa Venäjällä ja tämän jälkeen hän suuntaa Brasiliaan minikiertueelle muiden muassa Rio De Janeiroon ja Sao Pauloon.

 

Amy on tunnettu eläinrakkaudestaan ja jossain vaiheessa hän omisti peräti 11 kissaa. Hän kuitenkin joutui antamaan kissaeläimiä pois aiemmin tänä vuonna, koska ne olivat tiellä hänen Lontoon kodissaan. Hän antoi kaksi kummitytölleen Dionne Bromfieldille ja loput kissat päätyivät löytöeläintaloon.