Povipommin lihomisen syy – roskaruokaa päivittäin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa taannoisen likaisen avioeronsa ja monenlaisten toilailujensa merkeissä. Viime kuukausina neitokainen on kuitenkin viettänyt hieman hiljaiseloa kohuotsikoista.

Nainen kertoo tuoreessa Heat-lehden haastattelussa lihoneensa liikaa. Säännöllinen liikunta ei pidä liikakiloja poissa, sillä hän kertoo ahmivansa roskaruokaa päivittäin. Oma ulkonäkö on Jordanille tällä hetkellä kauhistus, mutta laihduttamisen ohella hän haluaa keskittyä hevosiinsa ja uuteen kotiinsa.

Katie Price ryhtyi äskettäin rahastamaan myös omien tuoksujensa avulla. Hänen tuorein tuoksunsa on nimeltään Precious Love, jota neitokainen tietenkin itsekin innokkaasti markkinoi. Vapaaottelija Alex Reidin kanssa nykyisin naimisissa oleva povipommi suunnittelee parhaillaan myös realityohjelmaa, jonka tarkoituksena on löytää seuraava glamour-malli ja itselleen manttelijperijä. Kohumalleja etsitään seuraavaksi koe-esiintymisten avulla televisiokameroiden surratessa ympärillä.