Mitä ihmettä Johanna Tukiaisen kasvoille on tapahtunut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa raskautensa merkeissä. Taannoin hän vihjaili tekevänsä abortin, mutta vahvisti myöhemmin luopuneensa suunnitelmasta ja aikovansa synnyttää lapsen.

Tukiainen on viettänyt kuluneena syksynä paljon aikaa Lapissa, josta hänen Arto-miesystävänsä on kotoisin. Johanna on samalla sekä keikkaillut että lomaillut Pohjois-Suomessa. Nyt verkossa on julkaistu tuoreita kuvia Tukiaisesta. Näissä kuvissa hänen kasvojensa vasemmassa poskipäässä nähdään selvästi muuta ihoa tummempi kohta, joka voisi hyvinkin vaikuttaa suurelta mustelmalta. Kyse voi tosin olla myös meikistä.

Tukiainen ei ole kommentoinut tuoreita kuvia blogissaan, mutta keikkakalenterin mukaan hän oli viime perjantaina esiintymässä Hotelli Pohjanhovissa Rovaniemellä. Huomenna Johanna esiintyy yksityistilaisuudessa Helsingissä ja perjantaina Ravintola Vesperissä, Veikkolassa. Kiertueen huipentuma nähdään 10. joulukuuta, kun Johanna Tukiainen nousee lavalla Helsingin Kannelmäen Kannel Pubissa. Kuvista uutisoi ensimmäisenä Hymy.