Niko, Marika Nino ja Eetu ovat Big Brother -finalistit: Eetu purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa kuluvan tuotantokauden finaaliviikko, ja viime sunnuntaista saakka talossa on ollut kuusi asukasta. Varsinainen finaali alkaa kuitenkin tänään torstaina, ja silloin mukana on enää neljä asukasta.

Hetki sitten ensimmäisenä tämän illan kahdesta häädettävästä kotiin passitettiin BB-Noora ja BB-Petri. He ovat siis ulkona finaalista, eli toisin sanoen finaalissa ovat mukana asukkaista Niko, Nino, Eetu ja Marika. Nooran ja Petrin poistuttua talosta finaalinelikko oli ihmeissään saavutuksestaan. Tamperelainen BB-Eetu purskahti itkuun ymmärrettyään olevansa finaalissa.

– Ei v**tu meistä ei kumpikaan lähtenyt, Nino totesi Nikolle.

– Ei helvetti toihan itkee, Nino huomasi Eetun kyyneleet.

– Mä olin ihan varma että mä lähden, mutta ei, Eetu perusteli tunteenpurkaustaan.

– Onneksi olkoon finalistit! Marika onnitteli ja halasi kanssafinalistejaan.

Big Brother -kilpailun voittaja selviää ensi sunnuntaina suorana lähetyksenä nähtävässä finaalilähetyksessä. Lukijoiden mukaan ylivoimaisin voittajasuosikki oli kyselyssä BB-Niko, ja toiseksi todennäköisin voittaja oli BB-Marika.