Cheerleaderit donkkaavat tykimmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilujoukkueita kannustavat cheerleaderit ovat nykyisin jo tuttuja ympäri maailmaa, mutta erityisesti Yhdysvalloissa näillä kuvankauniilla yleisön viihdyttäjillä on aivan erityinen asema urheiluotteluissa ja niiden televisiolähetyksissä.

Cheerleadereiden peruskuvioihin ei kuulu korien tekeminen otteluissa tai otteluiden väliajoilla, mutta heitäkin löytyy. Nyt amerikkalainen urheiluun ja kaunottariin keskittynyt verkkosivusto on julkaissut kuvagallerian, jossa kuvankauniit cheerleaderit tekevät huimia hyppyjä ja erittäin näyttäviä koreja.

Taannoin verkossa listattiin kuvien kera latino-cheerleadereita ja heidän joukkueitaan. Materiaalin perusteella Etelä-Amerikassa cheerleadereiden vaatetus vaikuttaisi olevan hieman niukempaa kuin pohjoisessa.