Pettikö spaissaritähti Mel B miestään Lontoossa?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottu, ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Kaunotar on nyt kuvattu tekemässä jotain mistä aviomies Belafonte tuskin riemastuu. Kyseessä on Mel B:n ja näyttelijä Tamer Hassanin yhdessäolo Lontoon Mayfair-hotellissa hellissä tunnelmissa. Spice Girls -nainen istui nimittäin muiden muassa miehen sylissä ja hänen nähtiin myös suutelevan tätä. Pari poistui hotellista samalla kyydillä ja spekulaatiot yhteisestä yöpaikasta käynnistyivät välittömästi.

Lähde kertoi naisen käyttäyneen tavalla, jolla naimisissa olevan ei kuuluisi käyttäytyä. Provosoiva käytös lämmitti Tamer Hassanin mukaan leikkiin ja lähteen mukaan miestä ei voi syyttää moisesta. Mel B:n edustaja on jo kertonut, että kyseessä oli vain bisnestapaaminen hotellissa. Hassan itse on todennut olleensa naisen kanssa vain ystävä jo 15 vuoden ajan.

Mel B:n aviomies Stephen Belafonte on tällä hetkellä Los Angelesissa. Viime viikolla The Hollywood Gossip -julkaisu kertoi pariskunnan harrastaneen nyt ryhmäseksiä australialaisen stripparin kanssa. Kyseinen strippari ei paljastanut henkilöllisyyttään, mutta hän kertoi meheviä yksityiskohtia vierailustaan Mel B:n ja tämän miehen Stephen Belafonten hotellihuoneistossa Australiassa.