Johanna Tukiainen paljasti kohukuvien taustat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisissa medioissa uutisoitiin pari päivää sitten kuinka valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen poseerasi Lapissa ikuistetuissa valokuvissa. Kuvissa julkkisnaisen toinen poskipää vaikutti olevan mustelmilla, mikä herätti hieman hämmennystä.

Nyt Johanna Tukiainen on paljastanut Staralle kuviensa taustat. Hänen mukaansa kaikenlaiset epäilyt mustelmista ovat perättömiä, sillä kyseessä oli ainoastaan meikilllä aikaansaatu varjostus.

– Täällä on kova pakkanen ja olemme tehneet paljon pikkujoulukeikkaa ja suunnitelleet tulevia talvihäitä. Siksi yhtenä päivänä laulukeikkani jälkeen en ehtinyt poistaa edellisiä meikkejä, ja laitoin vaan poskipunaa edellisen päivän meikkivoiteen päälle, jolloin poskeen tuli tumma kohta. Sitä voidaan kutsua meikkauksessa myös varjotukseksi, Tukiainen kommentoi kuviaan.