Kelly Osbourne pissasi housuun televisio-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Kelly Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja huiman laihtumisensa merkeissä. Äskettäin hänet nähtiin jopa lehden kannessa bikinikuvissa, jollaisissa hän ei olisi voinut pari vuotta sitten kuvitellakaan poseeraavansa.

Kaunottaren kerrotaan nyt pissanneen housuihinsa The Ellen Degeneres Show –ohjelmassa. Breaking News –julkaisun haastattelema Kelly kertoi pissaamisen johtuneen karmeasta yllätyksestä, jonka Degeneres oli järjestänyt hänen varalleen.

– Juttelimme niitä näitä, kun Donkey Kongiksi pukeutunut ehenkilö säntäsi luoksemme ja pelästytti meidät toden teolla. Kiljuin kovasti ja luulen, että pissasin hieman housuihini! Mutta kosta he onnistuivat pelästyttämään minut, sai koko yleisö Nintendo Wiit itselleen. Ellen antoi sellaisen myös minulle, Kelly Osbourne kirjoitti Closer-lehden kolumnissaan.

Kyseinen ohjelma ei ole ainoa tilanne, milloin Kellyn tunteet ovat kuohahtaneet kunnolla. Tuoreet bikinikuvat Shape-lehdessä saivat hänet itkemään, sillä kuvat olivat upeita ja vastakohta sille, mitä neitokainen oli elämänsä aikana joutunut kuulemaan.

– Minua on haukuttu rumaksi ja lihavaksi. Kun otimme kyseisiä kuvia, niin purskahdin itkuun nähdessäni ensimmäisen otoksen valokuvaajan tietokoneella. En voinut uskoa olevani noissa kuvissa, Kelly kertoi Closer -lehden kolumnissaan.