BB-Eetun seksikumppanien määrä huimasti ylimitoitettu

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tällä hetkellä tuorein asukas BB-Eetu hehkutti taloon astellessaan olevansa todellinen pelimies ja naistenkaataja. Mies kertoi kaataneensa sänkyyn arviolta noin 40 – 50 naista. Talossa hän ei ole kuitenkaan suostunut seksikumppaneidensa määrää paljastamaan, vaikka sitä on häneltä udeltu kymmeniä kertoja.

BB-Elisabet vitsaili pian Eetun taloon astelemisen jälkeen, että nuori tamperelainen ei ole todellisuudessa vielä menettänyt edes poikuuttaan, mutta Eetu kiisti moiset epäilyt jyrkästi. Viime yönä ”Tampereen pelimies” keskusteli aiheesta Marikan kanssa ja tuli samalla ilmeisesti paljastaneeksi kaatojensa todellisen määrän.

Miehen sylissä istuskellut ja häntä pusutellut BB-Marika kertoi epäilevänsä, että BB-Eetu on kaatanut runsaasti naisia, mutta mies itse kuitenkin yllätti sekä Marikan että nettikatsojat vihjaamalla että naisia olisikin ollut vain pari.

– Mä en oo v**tu semmonen, Eetu totesi.

Keskustelu ei kuitenkaan jäänyt siihen, sillä Marika tenttasi tamperelaiselta naisten määrää. Seuraava veikkaus oli viidestä kahdeksaan, mutta Eetu vihjasi naisia olleen sitäkin vähemmän. Marikan sanoessa määräksi kaksi, ei Eetu enää kommentoinut lainkaan. BB-Niko kuunteli keskustelua vierestä ja yllättyi Eetun paljastuksesta.

– Täh? Epi, meillä on sunnuntai-iltana kun me lähetään tästä v**tuun, niin meillä on niin paljon puhuttavaa, Niko ihmetteli.

– Mä voin sen sanoo, että mulla on ollu yks tyttöystävä, Eetu paljasti.

– Tuolla on varmaan niin monta tyttöö, jotka haluu saastuttaa sut, jos sulla on ollu vaan kaks, Marika totesi.