Enrique Iglesias Suomeen – Anna Kournikova mukaan?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu latinotähti Enrique Iglesias löi muutama kuukausi sitten vetoa Espanjan puolesta jalkapallon MM-kisoissa. Hän lupasi vesihiihtää alastomana Miamissa, mikäli Espanja veisi maailmanmestaruuden. Näin kävikin ja Enrique lunasti vedon.

35-vuotias latinotähti on seurustellut jo viiden vuoden ajan tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Nyt Iglesiaksen suomalaiset fanit voivat huudahtaa ilosta, sillä latinotähden on vahvistettu saapuvan Suomeen ensi keväänä. Iglesias esiintyy Turun Turkuhallissa 6. huhtikuuta ja Helsingin Hartwall Areenalla 7. huhtikuuta. Vielä ei ole tietoa seuraako maineikas tyttöystävä mukana Suomeen.

Iglesiasin kesällä julkaistu Euphoria-albumi oli artistin yhdeksäs levy ja ensimmäinen kaksikielinen tuotanto. Cuando Me Enamoro -single ja kuubalaisartisti Pitbullin kanssa esitetty I Like It -single ovat jo nousseet listoille ympäri maailmaa. Miehen suosio ei rajoitu pelkästään musiikkimaailmaan, sillä hänet rankattiin kolmannelle sijalle Facebookin seksikkäin mies –kisassa. Voiton vei näyttelijä Vin Diesel ja kakkoseksi taisteli The Jersey Shore –realityohjelman Paul “Pauly D” DelVecchio.