BB-finaali: Asukkaiden puheet yhä jalkovälissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluvan tuotantokauden neljä finalistia istuvat jo olohuoneen sohvalla, kun kauden viimeinen suora lähetys on hetki sitten alkanut. Ensimmäisessä taloyhteydessä juontajat Susanna ja Elina tiedustelivat asukkailta miten he käyttäisivät voittorahansa.

– Olis se varmaan yksi elämän kohokohdista. Olis se hieno juttu, BB-Eetu kertoi.

– No tota, olishan se mielettömän siistiä ja sillä rahalla vois tehtä kaikkea kivaa, BB-Marika totesi.

– Mä perustaisin itselleni vaatefirman ja ostaisin itselleni auton, BB-Niko puolestaan kertoi.

– Mä maksaisin kaikki mun velat pois, BB-Nino vastasi odotetusti.

Tämän jälkeen asukkaat jäivät keskustelemaan taloon omiaan, ja Niko kertoi kuinka hänen tatuointeja tekevä ystävänsä oli saanut tatuoida naisen alapään kuvan naisen alapäähän. Suoran lähetyksen takia hän käytti intiimialueesta koodisanaa simpukka, eli tatuoitavana oli ”simpukka simpukkaan”. Marika innostui silminnähden tällaisesta ajatuksesta ja totesi, että naisen paikkojen oli tuolloin täytynyt olla ajeltuna.