BB-Nino Eetulle: ”Sä oot häpäissyt ittes”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan riehakas tunnelma, kun erityisesti BB-Nino käy hieman ylikierroksilla lähestyvän viimeisen suoran lähetyksen takia. Meneillään on siis tuotantokauden viimeiset tunnit BB-talossa.

Finaalinelikosta BB-Eetu on aiemminkin tällä viikolla ollut otsikoissa naisseikkailujensa määrän merkeissä. Hän kertoi nimittäin taloon astellessaan kaataneensa petiin jopa 40 – 50 naista. Talossa on kuitenkin käynyt ilmi, että naisia on ollut todennäköisesti vain pari. Asiaa sivuttiin taas tänään pakkaamisen lomassa, kun Eetu ja Nino sanailivat keskenään.

– Mä oon pelimies, joka ei saa naisia, Eetu totesi.

– Kuin noloo… Sä oot häpäissyt ittes. Suuri suu, mutta pienet teot, Nino sivalsi.

– Onko mulla suuret puheet, mutta pienet teot? Eetu tarkisti.

– Sut on niin nähty. Hyphyyn! Nino huudahti vastaukseksi.