BB-Nino haukkui Petrin: ”Sika, ällöttävä koira, naisten huijari!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään tämän vuoden tuotantokauden viimeiset tunnit, ja asukkaat ovat illan lähestyessä pakkailleet viimeisiä tavaroitaan poistuakseen tänä iltana lopullisesti talosta.

BB-Nino kertoi vannoneensa jo kertaalleen ettei koskaan enää astuisi BB-taloon, mutta toisin kävi. Ensimmäisellä kerrallaan Nino poistettiin talosta kesken kisan sääntörikkomuksen takia. Tällä tuotantokaudella hän saapui kuitenkin jo toistamiseen taloon tuotantoyhtiön kutsusta ja on selvinnyt tällä kertaa finaaliin saakka.

Tavaroita pakkaillessaan Nino sai yllättävän vuodatuskohtauksen, sillä hän alkoi haukkua talosta torstaina häädettyä Petriä harvinaisen tiukoin sanakääntein. Miehestä ei tosin ottanut selvää oliko hän tosissaan vai ei. Petri tunnetaan talossa lempinimellä Maza.

– Sika Maza! Naisten huijari Maza. Koirrrrra Maazza. Ällöttävä koira-Maza. Sikakoira Maza. Törkeä Maza. Ällö Mazza. Hyi, Maza. Sikakoira Maaaazza, Nino paasasi kunnes BB-Niko keskeytti hänet hetkeksi.

– Mä tiedän sun jutut. Sä oon huijarinnnnnn, Niko totesi Ninolle.

– Sä oot Hunks-mies. Sut on niiiin nähty, Nino vastasi.

Finaalinelikko odottaa kovasti illan finaalilähetystä ja voittajan julkistamista. Vedonlyöntien perusteella suurin ennakkosuosikki on tällä hetkellä BB-Marika, mutta äskettäin esimerkiksi Staran äänestyksessä Niko oli ylivoimaisesti suosituin voittajaehdokas. Voittaja selviää tänä iltana suorassa lähetyksessä.