Big Brother päättyy tänään – Niko pääsee viimein missinsä kainaloon

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan ilo ylimmillään, mutta samalla tunnelma on erittäin jännittynyt tulevan finaalilähetyksen ja koko realitykilpailun ratkaisun hetkien lähestyessä. Erityisen innoissaan on BB-Niko, joka näkee Sofia-tyttöystävänsä pitkästä aikaa.

– Ihan kuin olisin pikkupoika ja huomenna olisi jouluaatto, Niko intoili.

Avopari oli tavata jo jokunen viikko sitten, kun Niko oli lähdössä asukasvaihtoon Sloveniaan. Lähtöä edeltäneenä iltana hän sai valita meneekö lepäämään sala-alueelle vai jääkö juhlimaan muiden kanssa. Niko valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon tietämättä että Sofia oli odottamassa häntä sala-alueella.

Eilen viimeinen varsinainen BB-ilta sujui asukkailta jännittyneissä merkeissä. Erityisesti BB-Nino hoki ettei hän kykene uskomaan että kausi on viimein ohi. Samalla asukkaat odottivat kauhunsekaisin tuntein sitä että pääsisivät puntarille. Tämä mietitytti erityisesti Eetua.