Big Brother 2010 voittaja on Niko Nousiainen: ”Voi v**tu!”

Big Brother · Stara.fi

Suomen tuorein Big Brother -tuotantokausi on pättynyt. Kisan voiton vei tänä vuonna BB-Niko Nousiainen, joka oli talossa mukana nyt toista kertaa. Toiseksi sijoittui Marika ja kolmanneksi Nino.

Suosittu Hunks-tanssija Niko Nousiainen pääsi kuluneen tuotantokauden aikana käymään myös Slovenian BB-talossa kansainvälisen asukasvaihdon merkeissä. Hän saapui taloon neljän muun vanhan asukkaan kanssa, joista vain hänet ja Nino lopulta äänestettiin jäämään taloon. Molemmat selvisivät finaaliin saakka.

– Voi v**tu! Niko huusi Marikan poistuttua talosta ja jäätyään viimeiseksi asukkaaksi BB-taloon.

– Saisko verhon auki? Haluaisin röökille. Röökille, Niko pyöri malttamattomana ympäri taloa.

Tämän jälkeen Niko suuntasi asukkaiden kuohuviinipullojen luokse ja kiskaisi ne tyhjäksi yksi kerrallaan suoraan pullon suusta. Lopulta muutaman ”kunniakierroksen” jälkeen Niko suuntasi olohuoneen sohvalle, jossa hän painoi päänsä alas syvään huokaisten.