Näin Antti Tuisku lähtee Tanssii tähtien kanssa -finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Tanssii tähtien kanssa -tuotantokausi lähenee finaaliaan, ja taannoin suosikkipoppari Antti Tuisku selviytyi tanssiparinsa kanssa upeasti finaaliin. Tuisku on ollut alusta saakka yksi kisan ennakkosuosikeista, mutta hän itse on yrittänyt toppuutella hehkutuksia.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Antin ja Ansku Bergströmin pian sen jälkeen kun finaalipaikka oli selvillä. Molempien tunnelmat olivat korkealla. Finaalipaikka oli luonnollisesti odotettu.

– No totta kai sitä haluaa uskoa itseensä ja siihen että me ollaan tehty ihan hirveästi töitä. Mie koen että mie oon oppinut ihan hirveästi ihan uusia asioita, ja Ansku on osannut opettaa minua oikealla tavalla, Antti Tuisku kertoi Chaos Tubelle.

– Meidän hyvä kemia ja fiilis on säilynyt ihan alusta asti, joten totta kai sitä on toivonut että oltaisiin finaalissa. Kiva sinne on mennä. Onhan tää ihan hillitöntä. Hui, pitkä rupeama!

Finaaliesiintymisen musiikkia pari ei vielä paljastanut, mutta mukana on ainakin freestyleä. Anskun mukaan siinä nähdään ainakin kilpatanssia jossain muodossa ja lisäksi myös jotain tosi erilaista. Antilla oli jo selvät sävelet musiikkityylin suhteen.

– Ja poppia! Kyllä, poppia ja vähän jotain freestyleä, Antti kommentoi tyylivalintoja.

Tanssipari lupasi treenata finaalia varten aivan yhtä kovasti kuin aiemminkin, mutta harjoituksia tosin vaikeuttaa hieman Antin keikkakiireet Vaasassa ja Rovaniemellä. Luvassa on siis koko urakan raskain viikko. Katso video tästä tai artikkelin alta. Tanssii tähtien kanssa -finaalilähetysä nähdään MTV3-kanavalla tänään sunnuntaina kello 19.10.