Vedonlyönti: Tämä asukas vie Big Brotherin voiton

Big Brother · Stara.fi

Vuoden 2010 Big Brother -kisassa eletään parhaillaan kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää, sillä tänä iltana nähdään koko kolme kuukautta kestäneen kilpailun finaali. Kisan voittaja selviää siis jo muutaman tunnin kuluttua.

Finaalinelikossa ovat mukana BB-Niko, BB-Nino, BB-Marika ja BB-Eetu. Heistä kaksi, Nino ja Niko, ovat olleet talossa aiemminkin. Viihdelehti Staran taannoisessa äänestyksessä Niko oli ylivoimaisesti suurin voittajasuosikki saaden peräti 37 prosenttia kaikista äänistä, kun asukkaita oli talossa vielä kuusi.

Nyt eräs kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö on kuitenkin hieman eri linjoilla, sillä yhtiössä uskotaan Marikan voittoon. Kerrointen perusteella hän vie tänään 50.000 euron voittopotin. Marikan voittokerroin on edelleen porukan pienin 1,75, kun Nikon voitto toisi pelatut rahat takaisin kertoimella 3,25 ja Nino kertoimella 5,00. Peliyhtiön mukaan epätodennäköisin voittaja on Eetu, jonka kerroin on peräti 12,00.