R.I.P. Leslie Nielsen 1926 – 2010 – Hollywood suree rakastetun koomikon kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman suosituimpiin ja tunnetuimpiin lukeutuva koomikko Leslie Nielsen on kuollut. Hän menehtyi sunnuntaina iltapäivällä keuhkokuumeeseen floridalaisessa sairaalassa 84-vuotiaana perheensä läsnäollessa.

Hollywood-tähdet ovat ottaneet rakastetun tähden poismenon raskaasti. Muiden muassa Hei me lennetään! ja Alaston ase -elokuvien tähden poismeno on saanut lukuisat supertähdet kirjoittamaan surunvalittelujaan muiden muassa Twitter-blogeihinsa.

– Olen surullinen kuultuani, että Leslie Nielsen on nukkunut pois. Hei me lennetään! on mielestäni yhä yksi maailman parhaista elokuvista, televisiotähti Ryan Seacrest kirjoitti.

Supertähtien kirjoituksia voi seurata reaaliajassa vihdelehti Staran Jet Set Live! -palvelun kautta.