Seksikkäitä ruotsalaistyttöjä hehkutetaan Jenkeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat kautta aikojen joutuneet katsomaan vierestä, kun länsinaapurimme vaaleilla kaunottarilla on erityisen merkittävä asema kansainvälisillä markkinoilla. Ruotsalainen naiskauneus tunnetaan ympäri maailmaa, ja nyt sitä taas ylistetään.

Amerikkalainen verkkosivusto on nimittäin julkaissut suoranaisen ylistyssivun länsinaapurimme näyttäville neitokaisille, sillä maan lipun ympärille on koottu kieltämättä varsin näyttävä otos huikeita kaunottaria.

Kuvien perusteella ei ole kovinkaan suuri ihme, että ruotsalainen naiskauneus on jälleen noussut otsikoihin maailmalla ja erityisesti Yhdysvalloissa. Tuorein suomalainen amerikkalaisella viihdesivustolla poseerannut nainen on Johanna Tukiainen, joka poseerasi äskettäin Do While -verkkosivustolla.