Johanna Tukiaisen karmeimmat kuvat julkaistiin amerikkalaissivustolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen kasvattaa kyseenalaista mainettaan myös maailmalla. Tuolloin suosittu amerikkalainen viihdesivusto FailBlog esitteli Tukiaisen kuvan amerikkalaisille. Nyt Johanna noteerataan myös toisessa julkaisussa esimerkkinä kauneusleikkausten kauhuista.

Kyseessä on suositttu Do While  -verkkosivusto, joka kirjoittaa Tukiaisesta otsikolla ”Kauniista naisesta kauneusleikkausaddiktiksi”. Mukana on kattava kuvasarja Tukiaisen nuoruuden kuvista viime aikojen karmeisiin julkisiin esiitymisiin. Katso artikkeli tästä. Sivusto muistaa vielä mainita, että ”Älä pelleile luonnon kanssa”.

Laulu-uraansa uudelleen lämmittelevän Tukiaisen runsaasti keskustelua herättäneet keikkakuvat esiteltiin pari kolmisen viikkoa sitten myös viihdelehti Staran artikkelissa. Kyseiseen artikkeliin pääset tästä.