Kelly Osbourne pudotti painoa 25 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Kelly Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja huiman laihtumisensa merkeissä. Kerroimme äskettäin kuinka hän paljasti pissanneensa vahingossa housuun, kun hänet säikäytettiin The Ellen Degeneres Show –ohjelmassa.

26-vuotias Kelly Osbourne yllätti monet poseeraamalla aiemmin tässä kuussa elämänsä ensimmäisessä julkisessa bikinikuvassa Shape-lehden kannessa. Hänen timmi vartalonsa aiheutti laajalti innostusta. Viime viikolla Kelly paljasti, että 25 kilon laihduttaminen oli hänelle raskasta.

Nyt Kelly ja hänen äitinsä, Talent-tuomari Sharon Osbourne, ovat poseeranneet amerikkalaisen Us Weekly -viihdelehden juhlissa Los Angelesissa. Kelly Osbourne esitteli laihtunutta vartaloaan luonnollisesti varsin tiukassa iltapuvussa. Aiemmin Kelly paljasti myös erään laihduttamisensa metodeista, sillä hän kertoi pienentäneensä huomattavasti syömiään annoskokojaan ja syöneensä vastaavasti aikaisempaa useammin. Hän uskoo, että kuka tahansa onnistuu tällä tavalla laihtumaan.

(Kuva: BANG Showbiz)