Nuori popkaunotar paljasti: Käyn keskusteluja itseni kanssa!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen albuminsa oli taannoin vuoden myydyin Yhdysvalloissa. Viime aikoina Taylor on ollut otsikoissa kuitenkin lähinnä seurusteluhuhujen merkeissä.

Tähtinäyttelijä Jake Gyllenhaaliin romanttisessa mielessä yhdistetty Swift oli vastikään mukana Chelsea Handlerin juontamassa keskusteluohjelmassa. Artisti kertoi Handlerille puhuvansa paljon itsekseen ja hän jopa keskustelee itsensä kanssa aktiivisesti. Oudon tapansa vuoksi yksinasuminen on neitokaisen mielestä oikea vaihtoehto hänelle.

– Voin olla aivan oma itseni, koska kukaan ei kuule minua kotona. Voi kävellä ympäriinsä ja purkaa ajatuksiaan ääneen. Laulan myös ääneen, enkä itse asiassa usko kovin monen tekevän vastaavaa, sillä esimerkiksi puolison läsnäolo saattaa olla häiritsevä tekijä, Swift totesi Chelsea Handlerille.

Kantritähti odottaa tällä hetkellä seuraavaa syntymäpäiväänsä innolla, sillä 13. joulukuuta 21-vuotta täyttävä Swift pääsee tuolloin myös ikärajoitettuihin konsertteihin. Alkoholin nauttimisesta hän ei niinkään välitä, vaikka se tulee myös hänelle laillisesti sallituksi.