Yllätyskäänne: Jackass-hurjapäät julkaisevat ylimääräisen nettileffan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsonit avasivat uuden sivun suomalaisessa elokuvahistoriassa, kun Jackass 3D -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. lokakuuta. Duudsonit olivat ensimmäisiä suomalaisia, jotka esiintyivät Hollywoodissa tuotetussa 3D-elokuvassa. Aiemmat Jackass-elokuvat ovat tuottaneet yli 110 miljoonaa dollaria. Uusi Jackass 3D puolestaan on jo tähän mennessä tuottanut yli 116 miljoonaa dollaria.

Yahoo! News -julkaisu kertoo Jackassilla olevan jo nyt luvassa uutta tuotantoa, sillä Paramount Pictures -tuotantoyhtiö ja MTV Films ovat ilmoittaneet Jackass 3D -elokuvaa varten kuvatun materiaalin riittävän vielä yhteen filmiin. Yllätyselokuva saa ensi-iltansa netissä maaliskuussa 2011, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan jatko-osa Jackass 3D -elokuvalle. Vuonna 2007 Jackass julkaisi elokuvan Jackass 2.5 myös verkossa ja myöhemmin elokuva päätyi DVD-versioksi.

Johnny Knoxvillen mukaan uusi Jackass 3.5 on todella hieno juttu ja netissä se on kaikkien halukkaiden saatavilla, joten fanit ovat varmasti tyytyväisiä. Mukana on nyt myös Euroopassa kuvattua tavaraa ja yhdessä pätkässä Johnnya ammutaan päähän niittipyssyllä.