BB-voittaja Niko tyrmistyi uskottomuusväitteistä: ”Selvästi jäänyt jotain hampaankoloon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelmassa tänä vuonna jo toistamiseen mukana ollut realityjulkkis Niko Nousiainen vei viime sunnuntaina koko kisan voiton ja voitti ohjelman 50.000 euron pääpalkinnon. Pian voiton jälkeen Niko sai niskaansa kovia syytöksiä.

Hänen entinen avopuolisonsa, trampoliinivoimistelun maajoukkuevalmentaja Noora Malmström, laukoi Hymy-lehdessä syytöksiä, joiden mukaan Niko olisi hänelle velkaa tuhansia eutoja ja kaiken lisäksi jäänyt aikanaan kiinni pettämisestä ulkomaalaisen naisen kanssa. Nyt Niko on kommentoinut syytöksiä.

– Vähän outoa, että tämä tuli julki nyt, kun voitin Big Brotherin. En ole lukenut juttua, mutta pitää jutella Nooran kanssa. Hänelle on selvästi jäänyt jotakin hampaankoloon, Niko kertoi MTV3 Viihdeuutisille.

Niko ja espoolaista Bounce-voimisteluseuraa edustava Noora esittelivät aikanaan yhteisessä kodissaan asustavia monenkirjavia eläimiä mielellään myös lehdistössä. Seiska-lehti vahvisti pariskunnan eron viime vuoden syyskuussa. Tuolloin väitetystä pettämisestä ei kuitenkaan kerrottu julkisuuteen.