Nyt se varmistui: Cheryl Cole jättää Britannian

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa X Factor -sarjassa. Kaunottaren tukipilarina arjessa on tämän nykyinen poikaystävä ammattitanssija Derek Hough.

Daily Mail -lehti kertoo Cheryl Colen suunnittelevan nyt äitinsä Joan Callaghanin kanssa muuttoa Yhdysvaltoihin poikakaverinsa lähelle Los Angelesiin. Lähde paljasti kyseiselle lehdelle asian sopivan myös Colen ex-miehelle Ashleylle, sillä mies voisi ex-vaimon muuton jälkeen asua Surreyssa sijaitsevassa pariskunnan entisessä kodissa.

Cheryl Cole on tullut aikoinaan tunnetuksi Iso-Britannian kaikkien aikojen suosituimmasta Girls Aloud –tyttöbändistä, joka on myynyt yli 7 miljoonaa albumia. Girls Aloud -tyttöjen kaksi albumia nousivat listaykkösiksi ja viisi albumia Top 10 –listalle. Lisäksi bändillä on nimissään ennätys kahdestakymmenestä peräkkäisestä Top 10 – listasinglestä. Tämä on saavutus johon ei ole yltänyt edes Spice Girls.