Christina Aguilera paljasti avioeronsa salatun syyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut runsaasti julkisuudessa viime aikoina muiden muassa ikävän avioeronsa takia. Kaunokainen on jo kuitenkin muutaman viikon ajan liitetty assistentti Matt Ruttleriin ja Aguilera on eilen vahvistanut seurusteluhuhun olevan totta.

Christinan mukaan ystävyys heidän välillään on ollut itse asiassa seurustelua jo jonkin aikaa ja se tuntuu myös erittäin hyvältä. People-lehden haastattelema popkaunotar paljasti nyt suurimman syyn taannoin tapahtuneelle avioerolleen Jordan Bratmanista. Viiden vuoden avioliitto päättyi ylitsepääsemättömiin ongelmiin normaalissa arjessa ja yhdessäelo oli tuskallista ja onnetonta. Aguilera näki eron parhaana ratkaisuna tilanteelle.

– Kaikki oli jotenkin epätervettä ja onnetonta. Liitto oli vain pakko lopettaa, sillä emme saaneet siitä enää mitään irti. En olisi halunnut satuttaa Jordania, mutta tämä oli pakko tehdä näin, Christina Aguilera kertoi People-lehdelle.

– Uskon päätöksen olleen myös paras ratkaisu Max-poikamme takia, sillä kyllä lapsetkin kärsivät vanhempien riitelystä ja onnettomasta avioliitosta aivan samoin, kuin aikuiset osapuolet itse. Kaikki on nyt paljon paremmin elämässäni, sillä olen rakastunut Matt Ruttleriin ja tapailen häntä. Etenen kuitenkin rauhassa, sillä ei minulla ole kiirettä mihinkään.