Eva Longoria antoi armoa pettäjämiehelleen?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdelehdissä on kohuttu viime aikoina runsaasti shokkiuutisesta, jonka mukaan sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Ulospäin ero näyttää varsin riitaiselta, vaikka molemmat ovat yrittäneet vannoa eroavansa ystävinä.

Lähde paljasti nyt People-lehdelle ex-pariskunnan lounastaneen yhdessä Los Angelesissa, joten heidän välinsä näyttäisivät olevan kunnossa. Lähteen mukaan Eva käyttäytyy ex-miehensä suhteen klassisen tyylikkäästi ja rauhallisesti ja hän on antanut tälle myös armoa. Parkerin on kerrottu pettäneen Evaa muiden muassa joukkuekaverinsa vaimon kanssa, mutta kaunottaren ystävät ovat kuitenkin taannoin paljastaneet Evan olleen myös yllättävän tyly miestään kohtaan avioliiton aikana.

– Eva oli täynnä uraansa ja Hollywoodia. Hän ja Tony sopivat yhteisistä menoista, mutta Eva halusi olla aina pintaliidossa mukana, eikä hän pystynyt asettautumaan kotiin. Myös juhlinta ystävien kanssa oli hänelle tärkeämpää kuin parisuhteen vaaliminen ja Tony ymmärsi uran olevan vaimolleen tärkeämpi kuin hän. Siksi hän päätyi näihin salasuhteisiinsa, lähteet kertoivat Pop Eater -julkaisulle.