Kelly Osbourne pelkää HIV-tartuntaa: ”Ei sitä voi paeta”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkistähti Kelly Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja huiman laihtumisensa merkeissä. Kerroimme äskettäin kuinka hän paljasti pissanneensa vahingossa housuun, kun hänet säikäytettiin The Ellen Degeneres Show –ohjelmassa.

E! Online -julkaisu haastatteli naista vastikään erityisestä syystä, sillä tämä paljasti olevansa maaninen HIV-testin suorittaja. Kelly paljasti käyvänsä joka vuosi testeissä, sillä tämä luo hänelle turvallisuuden tunnetta nykyään niin vastuuttomassa maailmassa.

– Aloitin testeissä käymisen 17-vuotiaana. Se on osa vuosittaista lääkärintarkistustani. vastikään vietetty AIDS-päivä on mielestäni hyvä esimerkki siitä, miten surullinen ja ahdistava tauti AIDS on. Ei sitä voi paeta ja ihmiset ajattelevat ettei se voisi tarttua heihin. Ei se välttämättä tartu, jos suojaudut siltä. Kondomin käyttö on tärkeää ja sen tulisi olla selvääkin selvempi tieto jokaisen aivoissa, Osbourne lateli E! Online -julkaisulle.