Miley Cyrusin alastonkuva osoittautumassa aidoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva teinitähti Miley Cyrus on jälleen nakukuvakohun keskiössä. Hänen alastonkuvaakseen väitettyä otosta levitetään parhaillaan verkossa. Samalla selvitykset kuvat aitoudesta ovat kiivaimmillaan. Monien mielestä kuva on nimittäin aito.

Kohutussa nakukuvassa Miley Cyrusin väitetään poseeraavan hotellihuoneensa kylpyhuoneen ovella avonaista kauluspaitaa lukuunottamatta alastomana. Kyseisessä kuvassa näkyvät muiden muassa rinnat, mutta muut intiimit alueet ovat piilossa. Ensimmäisenä kuvan julkaisi torstaina kanadalainen blogi ZackTaylor.ca. Nakukuvan lisäksi samalla julkaistiin useita muitakin kuvia.

Otoksen väitetään päätyneen väärin käsiin kun Mileyn käsilaukku ja sen mukaan kännykkä varastettiin. Viihdelehdet sekä Mileyn fanit ovat selvitelleet ahkerasti kuvan väitettyä aitoutta, mutta täyttä varmuutta asiasta ei ole saatu. Sittemmin myös kuvan ensimmäisenä julkaissut bloggari on vetänyt väitteensä takaisin ja todennut että kuvassa on todennäköisesti vain Mileyn näköinen tyttö.

Selvitysten mukaan kuva on kuitenkin ikuistettu samassa hotellissa, jossa Miley äskettäin asusti. Myös kuvassa nähtävä kauluspaita, hiustyyli, käsikoru ja puhelinmalli täsmäävät hämmästyttävän hyvin Mileyn kanssa. Nuori tähti ei itse ole kommentoinut vuotoa lainkaan, mutta osa viihdelehdistä on kiistänyt kuvan aitouden ja osa todennut uskovansa sen aidoksi. Miley on aiemminkin kuohuttanut poseeraamalla nakuna. Mitään uutta nakuilu ei tosin olisi, sillä Miley nähtiin jo 15-vuotiaana paljastuskuvissa Vanity Fair -lehden kannessa ja sisäsivuilla.