Nicki Minaj : Right Thru Me

Singlet · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti Yhdysvalloissa noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on tehnyt jo historiaa lyhyellä urallaan. Artisti on menestynyt musiikillisesti varsin hyvin, mutta myös hänen näyttävä ulkonäkönsä on noteerattu laajasti.

Nyt Nicki Minaj on julkaissut Right Thru Me -singlensä myös Suomessa. Kappale on lohkaistu Pink Friday -albumilta ja on varsin perinteinen jenkkislovari. Kappaleen soundimaailma on nykytyyliin varsin pelkistetty, mutta mukana on tyylikkäinä elementteinä esimerkiksi kellot. Biisin kertosäe on unettavan rauhallinen, ja vaikka kertosäkeen melodia tarttuu keskinkertaisesti, ei se onnistu säväyttämään. Suomessa tämä kappale tulee tuskin saamaan klubi- tai edes radiosoittoa sekä väsyneen yleistunnelmansa että hittikoukun puuttumisen takia.

25-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla.

Pisteet 2/5