Amber Heard tuli kaapista: ”Olen lesbo!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard nähtiin vuonna 2008 The Informers -elokuvan naistähtenä. Suoraan DVD-muodossa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa on mukana myös parikin seksikohtausta, joissa nuori naistähti nähtiin rohkeasti alastomana.

Maailman seksikkäimpien naisten äänestysten kärkipäähän useampana vuonna sijoittunut Amber Heard valjastettiin äskettäin tasa-arvon puolesta käynnitetyn kampanjan keulahahmoksi. Kampanjan materiaaleissa hänet nähdään alastomana ja hänen iholleen maalataan erilaisia tekstejä. Nyt Amber on viimein vahvistanut viihdelehdissä jo jonkin aikaa liikkuneet huhut seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän tuli nimittäin kaapista GLAAD-järjestön tilaisuudessa perjantai-iltana Los Angelesissa.

– Minusta GLAAD on yksi syy siihen, että minä voin tulla 24-vuotiaana ulos kaapista. Tämänkaltaiset järjestöt tekevät sen mahdolliseksi, koska jonkun pitää muuttaa ihmisten mielipiteitä ja rohkaista tekemään oikeita ratkaisuja. Inhoan leimaamista, mutta minä saan olla kenen kanssa haluan ja rakastaa ketä haluan. Yksityiselämäni ei vaikuta kykyihini näyttelijänä. Ei ole oikein, että ihmiset piilottelevat kaapissa, Amber Heard kertoi tilaisuudessa AfterEllen.com -julkaisun mukaan.

24-vuotias Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissakymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.