Ashton Kutcher haluaa nimensä pois pornoelokuvasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähdet Demi Moore ja Ashton Kutcher olivat lehtitietojen mukaan muutama kuukausi sitten vakavassa aviokriisissä, kun Ashtonin paljastettiin pettäneen vaimoaan 21-vuotiaan Brittney Jonesin kanssa. Rakastajatar muistuttaa erehdyttävästi Moorea.

Huhujen paikkansapitävyyttä ei ole saatu varmistettua, mutta siitä yritetään silti hyötyä. TMZ-julkaisu paljastaa yrittäjän olevan tällä kertaa Vivid Entertainment -aikuisviihdeyhtiö, jonka uusimmassa tuotannossa komeilee Kutcherin nimi. Kyseisessä pätkässä esiintyy Brittney Jones itse ja yhtiön mukaan se on syynä Kutcherin nimen käyttöön.

– Kutcherin fanit haluavat varmasti tietää, mitä Kutcher on kokenut Jonesin kanssa. Nyt he näkevät Jonesin aktissa, joten kaikki on sen jälkeen vain omasta mielikuvituksesta kiinni. Tietenkään varmaa ei ole se, että onko Jones oikeasti harrastanut seksiä kyseisen tähden kanssa. Joka tapauksessa miehen nimi riittää, tuotantoyhtiön päälliköt kertoivat TMZ-julkaisun mukaan.

Ashton Kutcher itse on valmis nostamaan syytteen, mikäli hänen nimeään ei poisteta elokuvasta. Vivid Entertainment -yhtiön johtaja Steve Hirsch on jo kertonut nimen pysyvän mukana, sillä yhtiö ei ole kyseistä seksikohua aikoinaan laittanut liikkeelle ja he eivät ole vastuussa siitä seuraavista asioista.