Jay-Z sai lahjaksi maailman nopeimman auton Bugatti Veyronin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on nykyisin monimiljonääri ja naimisissa supertähti Beyonce Knowlesin kanssa. Mies täytti vastikään 41-vuotta ja vaimo palkitsi hänet upealla lahjalla.

The Sun -lehti kertoo miehen ajelevan nyt nimittäin uunituoreella Bugatti Veyron Grand Sport -autolla, jonka hinnaksi on ilmoitettu reilut kaksi miljoonaa dollaria. Kyseistä autoa kehuskellaan maailman nopeimmaksi, joten Jay-Z:n täytynee olla varovainen välttyäkseen sakoilta ja onnettomuuksilta.

Auton tarkoitus ei ole olla vain koriste-esine, sillä Jay-Z aikoo ajaa sillä koko loppuelämänsä ajan. Miehellä on ennestään autotallissa Maybach 62S, Ferrari F430 Spider ja Pagani Zonda Roadster. Hänellä on myös omistuksessaan amerikkalaisten moottoreiden jättiläinen ja suurlähettiläs GMC.

Raha ei ole ongelma pariskunnalle, sillä kaksi vuotta sitten Jay-Z kosi kaunotartaan 4,7 miljoonan dollarin sormuksella. Tulot vuodesta 2008 vuoteen 2009 olivat noin 107 miljoonaa dollaria, joten varaa on ostaa mitä haluaa. Hyvin pärjäävät myös Harrison Ford ja Calista Flockhart, joille kyseisen ajanjakson aikana kertyi tuloja reilut 66 miljoonaa dollaria. Brad Pitt ja Angelina Jolielle tuloiksi ilmoitettiin 52 miljoonaa ja jalkapallopariskunta Beckhamin tuloiksi ilmoitettiin 44 miljoonaa.