Paparazzi ikuisti julkkisparin hellät hetket – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen albuminsa oli taannoin vuoden myydyin Yhdysvalloissa. Viime aikoina Taylor on ollut otsikoissa kuitenkin lähinnä seurusteluhuhujen merkeissä. Kantrikaunotar on liitetty jo pidemmän aikaa näyttelijä Jake Gyllenhaaliin. Lähde kertoi taannoin Just Jared -julkaisulle Swiftin ja Gyllenhaalin viettäneen Kiitospäivää yhdessä New Yorkissa. Nyt asiasta on saatu myös kuvien kera vahvistusta ja niistä päätellen he ovat todellakin aivan jotain muuta kuin kavereita. Tähdet kikattelivat yhdessä ja he eivät malttaneet pitää käsiään erossa toisistaan. Kävely sujui verkalleen, kun Swift oli jatkuvasti kiinni Gyllenhaalin olkapäässä. Kuvasarjassa nähdään myös Jaken sisko Maggie Gyllenhaal lapsiensa kanssa. Swift oli myös heidän seurassaan rennon oloisesti, joten onko kyseisen kaunottaren ja elokuvatähden väleistä enää mitään epäilyksiä?